Kiinteistöhuolto

Huoltopalvelut

Kiinteistöhuoltomme pitää huolen siitä, että taloyhtiön arvo säilyy ja että taloyhtiössä on viihtyisää asua.  Tuotamme kiinteistöpalvelut oman osaavan ja tutun henkilöstön sekä valittujen luotettavien yhteistyökumppanien voimin.

Taloyhtiöden huoltopalvelumme on hyvin lähellä perinteistä talonmiestä. Jokainen taloyhtiö saa nimetyn huoltomiehen, joka tulee tutuksi asukkaille taloyhtiön omana talonmiehenä. Monet huoltomiehemme ovat hoitaneet samoja taloyhtiöitä pitkään ja ovat tulleet erittäin tutuiksi.

Siivouspalvelut

Huolehdimme myös taloyhtiöiden siivouksesta oman luotettavan henkilöstömme voimin. Jokaisella hoitamallamme taloyhtiöllä on ilmoitustaulullaan taloa hoitavan siivojan nimi ja valokuva. Säännöllinen ja hyvä siivous pitää taloyhtiöt viihtyisinä ja pitää kiinteistöt paremmassa kunnossa.

 

Meillä henkilöstön ammattitaitoisuutta on pidetty arvossa, ja siksi monet ammattilaiset ovat pysyneet samassa työpaikassa pitkään.”

–Siret Leeland, siivoustyönjohtaja, Kontulan Huolto Oy

 

"Olemme hyvin tyytyväisiä Kontulan Huoltoon. Isännöinnin taso nousi huomattavasti."

–Pekka Tiusanen, As Oy Eura II, Koy Kontulan Asemakeskus

 

" Todellakin olen ollut tyytyväinen. On saatu sitä, mitä on tilattu.”

–Seppo Korpela, As Oy Konturivit

 

“Isännöitsijän ja huoltomiehen pysyvyys on tärkeä asia. Silloin he tuntevat kiinteistön hyvin ja pystyvät hoitamaan sitä hyvin."

–Jorma Nieminen, Kiinteistösijoittaja, Kiinteistöneuvos

 

"Kontulan Huollolla on sen verran vähän taloja per huoltomies, että huoltomiehillä on aikaa perinteiseen talkkarinomaiseen toimintaan."

–Liisa Anttila, Asunto Oy Alakiventie 3:n isännöitsijä

 

"Isännöitsijän vaihto tapahtui helposti ja vaivattomasti."

–Petri Weide, As Oy Pato-Salpa

Talonmies palvelee henkilökohtaisesti

Tuttu talonmies tuo turvaa ja luotettavuutta taloyhtiösi arkisten asioiden hoitoon.  Jokainen taloyhtiö saa oman nimetyn huoltomiehen, joka käy paikalla taloyhtiössä viikottain. Kiinteistöhuoltomme on niin lähellä perinteistä talonmiestä kuin vain mahdollista.

Tutustu talonmiehiin

Saattaa olla, että itse hommaan menee viisi minuuttia, mutta keikalla menee vartti kun rupattelen asukkaan kanssa.

“Olemme toimineet kauan näiden taloyhtiöiden huoltofirmana ja yhteistyö asukkaiden kanssa on hyvin välitöntä. Asukkaat tuntevat meidät nimeltä ja palvelu henkilöityy vahvasti omaan huoltomieheen. Jos olen esimerkiksi lomalla niin asukkaat mieluusti odottavat, että palaan hommiin ja hoidan keikan itse. Ei ole kyse siitä, etteikö muihin luotettaisi, mutta ollaan totuttu siihen, että Hannu hoitaa. Tuttu huoltomies tuo mun mielestä asukkaille turvaa. Tämä tuo lisäarvoa myös omaan työhön. Mulla on asukkaita myös Facebook-kavereina ja monen kanssa on pidetty yhteyttä, vaikka ovat muuttaneet muualle.”

–Hannu Rautiainen

Mulle on tärkeää, että asukkaat tuntevat mut ja tietävät, että mulle voi tulla juttelemaan.

“Palveleva kiinteistönhuolto tarkoittaa mulle sitä, että olen luotettava ja lähellä asukkaita ja palvelun saa minulta nopeasti. Pyörällä hurautan nopeasti paikasta toiseen. Toivon, että asukkaat kokevat yhteistyön sujuvan kanssani joustavasti ja hyvin. Olen ollut täällä töissä nyt 17 vuotta ja asukkaat tuntevat kyllä nimeltä. Parasta mun työssä on se kun saa olla ulkona, talvella lumitöissä ja kesällä leikataan nurmikkoa. Mä olen täällä asukkaita varten.”

–Sami Loikkanen

Asiakkaamme arvostavat sitä, että me välitämme!

  • Kontulan Huollon pisteet
  • Toimialan keskiarvo
4.18

Isännöintiyrityksen asiakaspalvelu

4.14

Koen että taloyhtiömme asiat ovat osaavissa käsissä

4.04

Suurten peruskorjaushankkeiden vamistelu ja läpivienti

Tutustu isännöinnin asiakkuuskuuntelututkimuksen tuloksiin ja katso mitä mieltä palveluistamme ollaan