×

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa taloyhtiöiden kehittämiseen ja johtamiseen.

Kontulan Huollon asiakasyhtiöiden ryhmähanke voitti Vuoden putkiremontti -palkinnon

Vuoden putkiremontti 2018

Vuoden Putkiremontti -palkinto jaettiin 6.2.2018 Korjausrakentaminen 2018 -tapahtumassa. Voitto myönnettiin asunto-osakeyhtiö Keinutie 7 ja 9 ryhmähankkeena toteutetulle remontille. Remontin toteutti Vahanen-yhtiöt.

Vuoden Putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry. yhdessä Suomen LVI-Liitto SuLVI ry:n, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Rakennusteollisuus RT ry:n, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n ja Isännöintiliiton Kotitalo-lehden kanssa.

Tämä oli jo toinen Kontulaan myönnetty Vuoden putkiremontti -palkinto. Edellisen pokkasi niinikään Kontulan Huollon asiakasyhtiössä As Oy Naapurintie 6, 8 ja 10 tehty linjasaaneeraus vuonna 2015, jossa myös oli mukana Vahanen-yhtiöt.

Arvostamme Vahasen tapaa osallistaa asukkaat, urakoitsija ja suunnittelu jo hankkeen alusta asti. Se parantaa tiedonkulkua ja yhteishenkeä sekä edistää osaltaan hyvää lopputulosta.

Lämpimät onnittelut Asunto-osakeyhtiö Keinutie 7 ja 9:n hallituksille ja asukkaille sekä Vahanen-yhtiöille ansaitusta palkinnosta.

Lue lisää hankkeesta täältä