×

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa taloyhtiöiden kehittämiseen ja johtamiseen.

Yhteistyökumppanien verkosto isännöintiyrityksessä

Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa isännöintiyrityksien toimintaa. Hyvä isännöintiyritys toimii aina taloyhtiön edun mukaisesti. Verkostoomme kuuluvat ainoastaan luotettavat ja pitkän kokemuksen omaavat yhteistyökumppanit. Edellytämme jokaiselta yhteistyökumppaniltaulumista tilaajavastuu.fi palveluun. Näin varmistamme, että jokainen kumppanuusyrityksemme huolehtii yhteiskunnallisista velvoitteistaan asianmukaisesti.

Luotettavia yhteistyökumppaneita käytetään, jotta voimme varmistua siitä, että työ tulee tehtyä aikataulussa ja sovitulla tavalla. Erityisesti pienissä korjaustöissä useamman yrityksen kilpailuttaminen ei useinkaan ole taloudellisesti yhtä järkevää kuin luotettavan yhteistyökumppanin käyttäminen. Hyvä yhteistyöverkosto säästää taloyhtiölle aikaa ja rahaa. Valitusta urakoitsijasta riippumatta Kontulan Huollossa korjaustöiden valvojana toimii aina tekninen osastomme. Se myös tarpeen mukaan kilpailuttaa kumppanuusverkostoon kuuluvia ja sellaisiksi haluavia yrityksiä ko. verkoston riittävän osaamisen ja kustannustehokkuuden varmistamiseksi. Isot urakat luonnollisesti kilpailutetaan aina ja lopullisen päätöksen tällaiseen valittavasta urakoitsijasta tekee tietysti taloyhtiön hallitus.

Yhteistyökumppanimme ovat alan ammattilaisia ja pyrimme hyödyntämään heidän osaamisensa myös tulevissa, hallituksen jäsenille suunnatuissa koulutustilaisuuksissa. Parhaillaan suunnittelemme heidän kanssaan useita tällaisia tapahtumia vuodelle 2019.

Lisää tietoa em. tilaisuuksista sekä muista ajankohtaisista tapahtumista, joissa olemme mukana kehittämässä Mellunkylän aluetta ja palveluja asukkaille, löydät FB sivuiltamme: https://www.facebook.com/kontulanhuoltooy/.

Teksti: Marina Kanerva, viestintä- ja markkinointiassistentti, Kontulan Huolto Oy